
2023-05-31 11:31:00
Meyvə-tərəvəzdən az istifadə yaddaşı zəiflədir
Çayda, meyvələrdə və tərəvəzlərdə olan flavonoidlərin çatışmazlığı yaddaşın itirilməsi ehtimalını artırır.
AzEdu.az saytı xəbər verir ki, bu barədə PNAS jurnalı məlumat yayıb.
Amerikalı alimlərin apardığı araşdırmanın nəticələri göstərib ki, əvvəlcə sağlam qidalar yeyən, sonra isə flavonoidlər qəbul edən insanların yaddaş performansı eyni səviyyədə qalır.
Bu bölməyə aid digər xəbərlər
Günün havası - Yağış, dolu...
2024-09-12 08:30:00
BDU da “TələbəPlus” layihəsinə qoşuldu
2024-09-11 17:58:56
Yağış yağacaq, çaylardan sel keçəcək - XƏBƏRDARLIQ
2024-09-11 15:37:12
Cəzaçəkmə müəssisələrində peşə təhsilinin keyfiyyəti yüksəldiləcək - SƏRƏNCAM
2024-09-11 15:20:47
Bakıda uşaq bağçasında təhlükəli vəziyyət
2024-09-11 15:05:12
Yeniyetmə özünü 17-ci mərtəbədən atıb
2024-09-11 13:47:40
Sabahın havası: 32 dərəcə isti olacaq
2024-09-11 13:24:20
11-ci sinif şagirdi intihar etdi
2024-09-11 10:35:55
Göygöldə qardaş qardaşı bıçaqlayıb
2024-09-11 10:16:50
İntihar etmiş tələbə ilə bağlı yeni DETALLAR
2024-09-11 10:10:51